בגט או לחם רוסטיק <> פרוסות

מורחים על כל פרוסה שמן זית ושום כתוש ומסדרים על נייר אפיה.

(כמות: 1/3 כוס שמן זית 3 שיני שום כתושות).

קליה על מחבת פסים יצוקה מברזל (או בתנור מחומם מראש 180 עליון/גריל).

קולים את הפרוסות עד להשחמה/גוון זהוב יפיפה. 

מצננים מעט את הפרוסות…

לפני ההגשה, מניחים את המלית על כל ברוסקטה.

למלית:

3 עגבניות קלופות וקצוצות לקוביות קטנות (או חופן עגבניות שרי חצויות)

2 שיני שום קצוצות דק

בזיליקום/ריחן קצוץ

מלח, פלפל שחור גרוס

שמן זית לזילוף 

להוסיף מוצרלה בייבי ולזלף בסיום מעט חומץ בלסמי…

אהבתם? אל תשכחו לשתף