2 אריזות של תערובת פנקייק פילסברי
לחמם תנור מראש 180-200 מעלות.
להכין 2 בלילות בהתאם להוראות של האריזה.
לשמן עם חמאה תבנית 28
לשפוך את הבלילה לתבנית ולהכניס לתנור לכ-20 דקות, עד שהפנקייק תופח וגולש לצדדים ומשחים מעט.
תוספות כאוות נפשכם: סירופ מייפל איכותי, סירופ שוקולד, דבש, פירות חתוכים, קצפת, אבקת סוכר.
חסכתם זמן טיגון במחבת וקיבלתם פנקייק משפחתי לחלוק עם יקיריכם…
אפשרות נוספת: לאפות בתבניות מאפינס סיליקון או בגביעי מנות אישיות.
תיהנו (:
אהבתם? אל תשכחו לשתף