הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות
מערבבים בייגלה מרוסקים דק, 2 כפות סוכר חום וחמאה מומסת…
השאירו בצד 3 כפות לציפוי פאי.
לשטח את התערובת על תבנית פאי 22 ס"מ.
אופים 8-10 דקות עד להשחמה קלה. מצננים כחצי שעה לפני המילוי.
משטחים בנדיבות 2 פיינטים קרמל מלוח שהופשרו מעט.
מפזרים את יתרת תערובת הבייגלה המעוכה מסביב לתבנית.
מעבירים למקפיא ל-90 דקות. לפני הגשה מזלפים רוטב מייפל או קרמל.
קלי קלות! עכשיו הגיע הזמן ליהנות (:
אהבתם? אל תשכחו לשתף