• מחממים תנור ל-190 מעלות. מניחים מיני גביעי אפייה מנייר
  • בקערה קטנה מערבבים פירורי Nature Valley, סוכר ו-1/3 כוס חמאה מומסת. כף 1 כף תערובת לכל גביע נייר; לשטח עם כף.
  • אופים 7 דקות. מצננים בתבנית 15 דקות, ואז מוציאים את הכוסות לרשת הקירור.
  • בקערה ניתנת למיקרוגל, שוקולד צ'יפס במיקרוגל ו-2 כפות חמאה, תוך ערבוב 30 שניות. אם לא נמס, מערבבים ומחממים במרווחים של 10 שניות עד להמסה.
  • בעזרת כף עוגיות קטנה, מניחים כדור מלא של קרם מרשמלו בכל כוס. מטפטפים תערובת שוקולד מומס. מגישים מיד, או מעבירים למקרר עד להגשה.

אהבתם? אל תשכחו לשתף