2 אריזות של תערובת פנקייק פילסברי

לחמם תנור מראש 180-200 מעלות.

להכין 2 בלילות בהתאם להוראות של האריזה.

לשמן עם חמאה תבנית 28

לשפוך את הבלילה לתבנית ולהכניס לתנור לכ-20 דקות, עד שהפנקייק תופח וגולש לצדדים ומשחים מעט.

תוספות כאוות נפשכם: סירופ מייפל איכותי, סירופ שוקולד, דבש, פירות חתוכים, קצפת, אבקת סוכר.

חסכתם זמן טיגון במחבת וקיבלתם פנקייק משפחתי לחלוק עם יקיריכם…

אפשרות נוספת: לאפות בתבניות מאפינס סיליקון או בגביעי מנות אישיות.

תיהנו (:

אהבתם? אל תשכחו לשתף