הוראות הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות

מערבבים בייגלה מרוסקים דק, 2 כפות סוכר חום וחמאה מומסת…

השאירו בצד 3 כפות לציפוי פאי.

לשטח את התערובת על תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.

אופים 8-10 דקות עד להשחמה קלה. מצננים כחצי שעה לפני המילוי.

משטחים בנדיבות 2 פיינטים קרמל מלוח שהופשרו מעט.

מפזרים את יתרת תערובת הבייגלה המעוכה מסביב לתבנית.

מעבירים למקפיא ל-90 דקות. לפני הגשה מזלפים רוטב מייפל או קרמל.

קלי קלות! עכשיו הגיע הזמן ליהנות (:

אהבתם? אל תשכחו לשתף