בגט או לחם רוסטיק <> פרוסות
מורחים על כל פרוסה שמן זית ושום כתוש ומסדרים על נייר אפיה.
(כמות: 1/3 כוס שמן זית 3 שיני שום כתושות).
קליה על מחבת פסים יצוקה מברזל (או בתנור מחומם מראש 180 עליון/גריל).
קולים את הפרוסות עד להשחמה/גוון זהוב יפיפה.
מצננים מעט את הפרוסות…
לפני ההגשה, מניחים את המלית על כל ברוסקטה.
למלית:
3 עגבניות קלופות וקצוצות לקוביות קטנות (או חופן עגבניות שרי חצויות)
2 שיני שום קצוצות דק
בזיליקום/ריחן קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן זית לזילוף
להוסיף מוצרלה בייבי ולזלף בסיום מעט חומץ בלסמי…
אהבתם? אל תשכחו לשתף