• רשימת מרכיבים
  • 1 קופסה Nature Valley קראנצ'י בטעם דבש או מייפל
  • 6 כפות חמאה, מומסת
  • 1/3 כוס סוכר
  • קרם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 שקית מרשמלו מומס (8 דקות במיקרוגל)
  • 1 גביע גבינת מסקרפונה
  • 1 כוס רוטב פאדג' חם סמיך (או ממרח נוטלה)
  • הכנה
  • מעבירים את חטיפי הגרנולה למעבד מזון עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מהדקים מחצית מתערובת הפירורים לתחתית תבנית אפייה בגודל 28
  • להקציף שמנת מתוקה, מרשמלו וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצפת בהירה.
  • מוסיפים מחצית מתערובת זו על גבי שכבת הפירורים בתבנית האפייה. מורחים רוטב פאדג' או נוטלה,
  • מוסיפים את יתרת הקצפת, מפזרים מעל את יתרת הפירורים.
  • מכניסים למקפיא לכשעתיים.

אהבתם? אל תשכחו לשתף