- רשימת מרכיבים
- 1 קופסה Nature Valley קראנצ'י בטעם דבש או מייפל
- 6 כפות חמאה, מומסת
- 1/3 כוס סוכר
- קרם
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 שקית מרשמלו מומס (8 דקות במיקרוגל)
- 1 גביע גבינת מסקרפונה
- 1 כוס רוטב פאדג' חם סמיך (או ממרח נוטלה)
- הכנה
- מעבירים את חטיפי הגרנולה למעבד מזון עד לקבלת פירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
- מהדקים מחצית מתערובת הפירורים לתחתית תבנית אפייה בגודל 28
- להקציף שמנת מתוקה, מרשמלו וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצפת בהירה.
- מוסיפים מחצית מתערובת זו על גבי שכבת הפירורים בתבנית האפייה. מורחים רוטב פאדג' או נוטלה,
- מוסיפים את יתרת הקצפת, מפזרים מעל את יתרת הפירורים.
- מכניסים למקפיא לכשעתיים.
אהבתם? אל תשכחו לשתף