לחם שום וגבינות אפוי
- לתערובת
- שלוש שיני שום כתושות
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- רבע כוס שמן זית
- 150 גר' גבינות מגורדות מכל סוג
- מומלץ: מוצרלה, גאודה, סקנדינבית
- לפרוס את הלחם (לא עד הסוף)…
- אופן הכנה
- למלא בין הפרוסות בנדיבות מהתערובת.
- להזליף על הלחם שמן זית ולפזר מעט מלח גס
- לעטוף את הלחם בנייר כסף או נייר אפייה
- להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות לרבע שעה
- להסיר את הנייר אפייה ולאפות עשר דקות נוספות
- עד לקבלת גוון שחום יפיפה…
אהבתם? אל תשכחו לשתף