לחם שום וגבינות אפוי

  • לתערובת
  • שלוש שיני שום כתושות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • רבע כוס שמן זית
  • 150 גר' גבינות מגורדות מכל סוג
  • מומלץ: מוצרלה, גאודה, סקנדינבית
  • לפרוס את הלחם (לא עד הסוף)…
  • אופן הכנה
  • למלא בין הפרוסות בנדיבות מהתערובת.
  • להזליף על הלחם שמן זית ולפזר מעט מלח גס
  • לעטוף את הלחם בנייר כסף או נייר אפייה
  • להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות לרבע שעה
  • להסיר את הנייר אפייה ולאפות עשר דקות נוספות
  • עד לקבלת גוון שחום יפיפה…

אהבתם? אל תשכחו לשתף