1 חלה (עדיפות למתוקה) <> חתוכה לקוביות בעובי של כ 4 ס"מ

4 ביצים L

חצי כוס סוכר

150 גרם חמאה

2 כוסות חלב

חצי כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

1 מיכל שמנת מתוקה

3/4 כפית קינמון טחון

לשדרוג: ניתן להוסיף שבבי שוקולד צ'יפס ו/או קוביות תפוח עץ <> להגיש עם כדור גלידת וניל משובחת.

אופן הכנה

בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, חמאה רכה, סוכר, מלח, תמצית וניל, חלב, שמנת מתוקה וקינמון.

מערבבים פנימה, בתנועות קיפול, את קוביות החלה (ושוקולד צ'יפס).

חשוב מאוד! לוודא שכל הקוביות ספוגות היטב במסה הנוזלית.

יוצקים לתבנית משומנת במעט חמאה..

אופים כ-45 דקות, או עד שהקצוות משחימים – חום תנור 180 מעלות.

מניחים למאפה להתקרר מעט

מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים חם…

אהבתם? אל תשכחו לשתף