עוגת שוקולד
- חלב או שמנת מתוקה (במקום מים), להוסיף גנאש שוקולד חם לאחר האפיה (חפיסת שוקולד מריר וגביע שמנת מתוקה מומסים).
- להפעיל את הילדים: לחתוך לריבועים אחרי האפיה, להוסיף גנאש שוקולד מומס ולפזר סוכריות צבעוניות…
- שוקולד רום בננות: להוסיף 2 כפות תמצית רום ו-2 בננות חתוכות.
- לעוגת שוקולד לבן ומריר: הוסיפו שברי שוקולד לבן ומריר (שקומחו מראש למניעת שקיעה).
עוגת בראוניז
- בסיס מושלם לעוגת קרמבו: מניחים לעוגה להתקרר, מורחים קצפת משמנת מתוקה ואינסטנט וניל. לסיום, מזלפים מעל גאנש שוקולד.
- בסיס לעוגת גלידה: מחלקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק. לאחר שהתקררו, מוסיפים גלידת וניל.
- שאריות בראוניז: לגלגל לכדורי שוקולד הכי טעימים…
עוגת וניל
- לאחר האפיה, שופכים בנדיבות רוטב מייפל איכותי בעודה חמה.
- להוסיף לתערובת קינמון ולאפות בתבניות מאפינס.
- שדרוגים נוספים: במקום מים – מיץ תפוזים/רבע כוס קוקוס וחצי כפית קינמון/שוקולד צ'יפס.
פנקייק
- לפנקייק משפחתי ענק: שמנו היטב (עדיף חמאה) תבנית אפייה מעט עמוקה, ושפכו לתוכה שתי בלילות של תערובות פנקייק בהתאם להנחיות שעל האריזה.
- המיסו ממרח נוטלה במיקרוגל למשך 20 שניות, עד שהוא מעט נוזלי.
- טפטפו בעזרת כפית את הממרח המומס על גבי הבלילה שבתבנית. אפו למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, או עד שהבלילה מתקשה וחלקה העליון זהוב מעט.
- במקום נוטלה: ניתן להזליף סירופ מייפל איכותי, פירות יער, סירופ שוקולד, דבש…
אהבתם? אל תשכחו לשתף