עוגת שוקולד

  • חלב או שמנת מתוקה (במקום מים), להוסיף גנאש שוקולד חם לאחר האפיה (חפיסת שוקולד מריר וגביע שמנת מתוקה מומסים).
  • להפעיל את הילדים: לחתוך לריבועים אחרי האפיה, להוסיף גנאש שוקולד מומס ולפזר סוכריות צבעוניות…
  • שוקולד רום בננות: להוסיף 2 כפות תמצית רום ו-2 בננות חתוכות.
  • לעוגת שוקולד לבן ומריר: הוסיפו שברי שוקולד לבן ומריר (שקומחו מראש למניעת שקיעה).

עוגת בראוניז

  • בסיס מושלם לעוגת קרמבו: מניחים לעוגה להתקרר, מורחים קצפת משמנת מתוקה ואינסטנט וניל. לסיום, מזלפים מעל גאנש שוקולד.
  • בסיס לעוגת גלידה: מחלקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק. לאחר שהתקררו, מוסיפים גלידת וניל.
  • שאריות בראוניז: לגלגל לכדורי שוקולד הכי טעימים…

עוגת וניל

  • לאחר האפיה, שופכים בנדיבות רוטב מייפל איכותי בעודה חמה.
  • להוסיף לתערובת קינמון ולאפות בתבניות מאפינס.
  • שדרוגים נוספים: במקום מים – מיץ תפוזים/רבע כוס קוקוס וחצי כפית קינמון/שוקולד צ'יפס.

פנקייק

  • לפנקייק משפחתי ענק: שמנו היטב (עדיף חמאה) תבנית אפייה מעט עמוקה, ושפכו לתוכה שתי בלילות של תערובות פנקייק בהתאם להנחיות שעל האריזה.
  • המיסו ממרח נוטלה במיקרוגל למשך 20 שניות, עד שהוא מעט נוזלי.
  • טפטפו בעזרת כפית את הממרח המומס על גבי הבלילה שבתבנית. אפו למשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, או עד שהבלילה מתקשה וחלקה העליון זהוב מעט.
  • במקום נוטלה: ניתן להזליף סירופ מייפל איכותי, פירות יער, סירופ שוקולד, דבש…

אהבתם? אל תשכחו לשתף